Пошук по сайту:

Трамп може дати Ілону Маску посаду в Білому домі – The Wall Street Journal

Трамп може дати Ілону Маску посаду в Білому домі – The Wall Street Journal
Трамп може дати Ілону Маску посаду в Білому домі – The Wall Street Journal

Трамп запропонував Маску роль, яка схожа на ту, яку відігравав ексголова компанії Marvel Айк Перлмуттер

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп обговорює з мільярдером та бізнесменом Ілоном Маском можливість надання йому посади консультанта в разі повернення Трампа в Білий дім. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела.

Як зазначають журналісти, Трамп запропонував Маску роль, яка схожа на ту, яку відігравав ексголова компанії Marvel Айк Перлмуттер – давній знайомий експрезидента, який непомітно допомагав йому формувати політику в міністерстві у справах ветеранів. Втім, з публікації важко зрозуміти деталі потенційної ролі Маска в адміністрації Трампа.

Мільярдер офіційно не підтримав політика, але вони зустрілися в приватному порядку в березні, коли експрезидент намагався збільшити збір коштів на передвиборчу кампанію.

За словами джерел, відтоді Трамп і Маск встановили більш тісні відносини і обмінялися думками щодо імміграції, електромобілів, космічних сил США й портфеля компаній бізнесмена.

Також за даними видання, Маск та інший мільярдер Нельсон Пельц поінформували майбутнього кандидата від республіканців про свої приватні зусилля, спрямовані на те, щоб переконати «елітних» бізнес-лідерів не підтримувати президента США Джо Байдена на виборах.

Читайте по темі: Донори демократичної партії США закликали Байдена припинити участь у виборах

Коментарі:

comments powered by Disqus